AE PRAT 2 VAE PIERA 3

EL PIERA PATEIX...PERÒ S'EMPORTA ELS TRES PUNTS!
  • El Piera, que guanyava 1 a 3 al minut 75 , va acabar demanant l'hora.
  • Partit seriós dels pierencs davant d'un bon rival.

Amb la victòria al camp del Prat, el Piera acaba una molt bona primera volta. I no va ser gens fàcil aconseguir els tres punts ja que a la qualitat del rival cal afegir-hi  les lesions al final de la segona part que van  afectar l'equip . Tot i això, els jugadors van lluitar fins al final, van saber patir i es van deixar la pell al camp al darrer quart d'hora . També això és créixer!

El Piera va plantejar un partit molt seriós, amb un mig camp molt lluitador, una defensa segura i una davantera que va estar molt encertada. Ja al minut 2 una jugada de Jordi Martínez va acabar amb un xut massa fluix que atura el porter. Va ser l'avís pel que va arribar tres minuts després : Johni fa una passada en profunditat a Ferran i aquest marca el primer gol anticipant-se molt bé a la sortida del porter. El Prat reaccionà i al minut 12 una falta estavellada al travesser és rematada de cap pel davanter aconseguint el gol de l'empat. Amb un a un, al minut 17, Jordi Martínez pot marcar, però el seu xut surt massa alt. La resposta local va arribar a la jugada següent quan un xut intencionat del davanter troba la mà d'Alfredo quan ja es cantava el gol en la que va ser l'ocasió  més clara dels locals en tota la primera part. El partit era bonic, amb un Prat molt actiu per bandes i un Piera molt segur al darrera i perillós a la contra. Així les coses, al minut 29, gran jugada de Fran per banda dreta acaba en una  passada a Moi qui, de tacó, marca el gol del partit. Era l'1 a 2 amb què s'arribà al descans.
La segona part va començar amb un Piera que va haver de canviar el seu porter titular, Alfredo, i al seu lloc s'hi posà el davanter Fran. Primer maldecap per a la banqueta! Però al minut 46, Moi roba una pilota al defensa i aconsegueix el tercer gol que semblava tancar el partit. Però no va ser així perquè el Prat va avançar línies buscant el gol que el fes entrar al partit. El Piera va reforçar el mig camp i amb un sol punta plantejà un clar  partit al contracop. El Prat ho intentà sobretot penjant pilotes o en remats de córner, però la defensa i el porter "accidental" del Piera van estar molt bé. Al minut 60 un cop de cap a la sortida d'un córner va posar l'ai a la graderia i al 62 un xut d'Estra va provocar el mateix a la banqueta pierenca. El Prat tenia tancat el Piera a la seva àrea, però no creava ocasions clares. Els pierencs, pel seu cantó, sortien molt bé al contracop i portaven perill a la porteria local, però sense sort a l'hora de definir. Al minut 77, una gran jugada per banda esquerra acaba amb un xut de l'extrem , des del pic de l'àrea gran, a l'escaire contrària, que suposa el dos a tres : un autèntic golàs! Quedava molt partit , justejaven les forces i ,per posar-ho encara més difícil , el Piera va veure com Berci i Javi Navarro ( dos defensors ) havien d'abandonar el camp lesionats.Es van  haver de trastocar algunes línies i el partit es va convertir en un atac i gol ... però sense que el Prat tingués ocasions clares, clares de gol. El Piera, amb tot l'equip defensant, va tenir el quart gol en un xut de Jordi Martínez al minut  85 que va aturar el porter. Finalment, i després de tres minuts de temps afegit, l'àrbitre xiulà el final del partit ...i els tres punts cap a Piera!

ALINIACIÓ VAE PIERA : Alfredo , Andrés, Berci, Juanjo, Roger, Moi, Pau, Johni, Ferran, Jordi Martínez i Fran. També : David, Javi Navarro, Franki, Jesús i Estra.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Ángel Galán Pérez, molt bé. Mostra targetes grogues als pierencs Jordi Martínez i Johni.